top of page
Ölbryggeri web-2557.jpg

Rundtur fra bygg til brygg

Har du lyst til å lære mer om ølbrygging? Bli med oss på en rundtur fra bygg til brygg, og lær mer om ølbrygging og råvarene bak. Bryggeriet er åpent etter avtale for grupper som ønsker en annerledes og hyggelig aktivitet. På Taraldrud har vi et ønske om å produsere ingrediensene til brygget vårt selv, helt lokalt. Vi vil se kornet vokse, og kjenne lukten av nyplukket humle. Bli med oss på en rundtur fra bygg til brygg, og lær mer om ølbrygging og råvarene bak. Vi avslutter rundturen med å smake på fire ulike typer håndverksøl. 

Varighet:
2 - 2,5 timer. Program for dagen kan tilpasses den enkelte gruppe.
 

Pris:
350 kroner per person. Antall deltagere: 8—20 personer. 18 års aldersgrense.

Ta kontakt med oss så kan vi legge planer for ditt besøk hos oss sammen.

Bryggeriverksted

Har du lyst til å brygge ditt eget øl? Bli med oss på et bryggeriverksted! Vi fyrer i gang tankene og brygger ekte håndverksøl sammen med deg og dine venner.

 

Dere er bryggmestere, og deltar aktivt i de ulike prosessene. Underveis lærer vi mer om råvarene, og smaker på ulike typer håndverksøl.

Verkstedet avsluttes med at alle tapper opp sin egen vørter. Denne kan tas med å gjæres til ferdig øl hjemme.

 

Varighet og program for dagen tilpasses den enkelte gruppe. Pris avhenger av program og antall deltagere. Ta kontakt med oss så kan vi legge planer for ditt bryggeriverksted sammen.

Varighet:
Ca 4 -5 timer. Program for dagen tilpasses den enkelte gruppe.
 

Pris:
1000 kroner per person. Minimum 8 deltagere. 18 års aldersgrense.

 

Hver deltager får etter avsluttet bryggeriverksted med seg:

25 liter vørter som kan gjæres til ferdig øl hjemme 1 stk "Gjør det selv" pakke med gjæringsspann, gjær, gjærlås og veiledningshefte. Flasker og korker selges i vårt gårdsutsalg. Tappeutstyr kan lånes mot et depositum.

Ta kontakt med oss så kan vi legge planer for ditt bryggeriverksted sammen.

bottom of page